VECKANS LUNCH

VECKA 4

MÅNDAG

KUMMELFILÉ MED DILL OCH CITRONSÅS

KALOPS MED INLAGDA RÖDBETOR

TISDAG

RAGGMUNK MED STEKT FLÄSK OCH LINGONSYLT

KYCKLINGFILÉ MED ÄDELPEPPARSÅS OCH STEKT POTATIS

ONSDAG

PANERAD RÖDSPÄTTA MED DANSK REMOULADE

WALLENBERGARE MED SKYSÅS, GRÖNA ÄRTOR OCH POTATISMOS

TORSDAG

GULASCHSOPPA, PANNKAKOR MED JORDGUBBSYLT OCH VISPAD GRÄDDE

HICKORYSTEKT KARRÉ MED BALSAMVINÄGERSÅS OCH STEKT POTATIS

FREDAG

SOTAD SEJFILÉ MED CHAMPINJONER I DILLSMÖR

SCHNITZEL MED RÖDVINSSKY OCH BEARNAISE

VECKANS PASTA

PASTA MED TONFISK I TOMATGRÄDDE

VECKANS SALLAD

SALLAD MED KYCKLING, COUS COUS OCH CURRYDRESSING

VECKANS VEGETARISKA

HALLOUMIBURGARE MED VITLÖKSDRESSING

VECKANS HAMBURGARE

HÖGREVSBURGARE MED CHEDDAROST, SALLAD, GUL LÖK OCH VITLÖKSDRESSING